Kerstvakantie wordt spectaculair geopend op het schaatsplein

Op vrijdag 22 december wordt de kerstvakantie feestelijk geopend op het schaatsbaantje bij de Bonifaciuskerk!
De kinderen kunnen dan elke dag, op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag na, genieten van het gezellige schaatspleintje.
Deze opening zouden we graag samen met jullie willen vieren. Vanaf 19:00 uur komt de Kerstman naar het plein en brengt zijn elfjes, compleet in stijl, met zich mee.
Hij geeft een korte toespraak en vervolgens opent hij de schaatsbaan. En wat is nou een opening zonder vuurwerk? De elfjes nemen voor alle kinderen nog een presentje mee.

De medewerkers van Schaatsen op het Plein hopen jullie vrijdagavond om 19:00 uur te mogen verwelkomen bij het Schaatsplein.

NIEUW: Film, pannenkoek eten en schaatsen met de Kerstman.

Om deze happening nog feestelijker te maken hebben het BON-filmhuis, eetcafé Rumours en Schaatsen op het plein de handen ineen geslagen.
Om 16.00 uur start in het BON-filmhuis de film “Peter en de draak”. Deze familiefilm neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak

Na de film kun je een lekkere pannenkoek eten bij Rumours met een glaasje ranja. Voor de begeleidende ouders/verzorgers maakt de chef-kok een overheerlijk “Schaatsen op het Plein-stoofpotje”.
De Kerstman komt langs en neemt je na het eten mee naar het schaatsbaantje op het Kerkplein. Daar gaan we met zijn allen de Kerstvakantie inluiden en lekker schaatsen. Dit unieke evenement bieden wij aan voor slechts € 7,50 per kind.

Dus: FILM, PANNENKOEK + RANJA, SCHAATSEN OP HET PLEIN voor € 7,50
Heb je een VIP kaart van de schaatsbaan, dan is het je maar € 5,-!

Het stoofpotje voor de begeleiders kost € 9,95. Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit deze activiteiten, dus of naar de film (€ 3,50 entrée) of schaatsen op het pleintje (€ 5,00 entrée).
Reserveer snel, want vol = vol.

Aanvang: 16.00 uur Entree: € 7,50. Startlocatie: Admiraliteitsweg 6a, Medemblik. Reserveren: film@bontheater.nl.

20 december 2017|