PC Reclame

schaatsen-op-het-plein-partner-pcreclame-2is een veelzijdig reclamebureau, waarbij de nadruk ligt op het verzorgen van reclame en promotie voor uw bedrijf in de regio Medemblik.

Samen met u werken ze aan de mooiste beletteringen, brainstormen om de meest boeiende bedrijfsvideo te produceren of komen gezamenlijk tot een functionele en sprekende website.

Uw passie wordt vertaald in een op maat gesneden huisstijl, die op iedere reclamedrager toegepast kan worden.

U begrijpt het al, PC Reclame beschikt over heel veel disciplines. En als er voor uw bedrijf kansen zijn, dan is het bedrijf ook de teambuilder die andere ondernemers, bedrijven en instellingen aan het uwe verbindt.
Want samen staan we namelijk pas écht sterk. Meer informatie op: www.pcreclame.nl.

 

You medemblik

YouMedemblik is hét magazine voor de inwoners van gemeente Medemblik. Altijd leuke items over (bekende) inwoners van de gemeente, of over bijzonderheden uit de gemeente. Het blad laat zien waar een gemeenschap groot in kan zijn, uiteenlopend van evenementen, personen, bedrijven en hun producten.

Daarnaast wordt het magazine ondersteund door de website youmedemblik.nl. Waar het magazine ophoudt gaat de website door, met actuele zaken en het laatste nieuws.