Sponsors

Schaatsen op het plein zoekt sponsorsGeen evenement kan zonder sponsors. Bedrijven en instellingen die een project als deze financieel dan wel in natura ondersteunen. Ook wij hebben dit dankzij een aanzienlijk aantal sponsors voor elkaar weten te krijgen. Neemt niet weg dat wij nog altijd op zoek zijn naar bedrijven en instellingen die ons kunnen ondersteunen via sponsoring. Wilt u helpen bij dit unieke concept, vul dan onderstaand formulier in.

Optisport

Piet Swart Vastgoed richt zich op de taxaties, aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed (BOG).
Sinds 2011 is Sebastiaan Vriend eigenaar en in 2016 betrok hij met zijn bedrijf, na een grootschalige renovatie, het bijzondere en 108 jaar oude pand aan het Bagijnhof. Hij heet u van harte welkom!

Rabobank

Rabobank West-Friesland ondersteunt verschillende projecten die bijdragen aan een sterkere lokale samenleving. Dit doen zij door een deel van hun winst terug te geven aan de lokale samenleving. Met sponsoring en donaties versterken zij het verenigingsleven en daarmee de plaatselijke gemeenschap.

PC Reclame

PC Reclame - Uw creatieve meedenkersWij zijn een veelzijdig reclamebureau, waarbij wij reclame-uitingen voor uw bedrijf van a tot z voor u regelen.

Samen met u werken we aan de mooiste beletteringen. We brainstormen om de meest boeiende bedrijfsvideo te produceren. Of we komen gezamenlijk tot een functionele en sprekende website.

Uw passie vertalen wij in een op maat gesneden huisstijl, die op iedere reclamedrager toegepast kan worden.

Als wij voor uw bedrijf kansen zien, zijn wij ook de teambuilders die andere ondernemers, bedrijven en instellingen aan het uwe verbindt. Want samen staan we namelijk pas écht sterk.

You Medemblik

YouMedemblikYoumedemblik magazine. Onder het mom van ‘het mag wel iets meer zijn’ is het blad inmiddels al vanaf 2009 toonaangevend in de regio Medemblik. Uiteraard doen wij dit niet alleen. Wij zoeken graag de samenwerking met andere ondernemers, instellingen en individuen. Op deze manier blijft Youmedemblik een divers blad met input en visie uit allerlei vakgebieden en kernen van gemeente Medemblik.

Wilt u meer weten over You medemblik magazine, of wilt u ook een bijdrage leveren aan de totstandkoming van het blad? Neem dan contact met ons op.

Neem een kijkje op www.youmedemblik.nl